З учнями 8 класу було проведено бесіду на тему безпеки харчування. Діти пригадали основні правила споживання безпечних продуктів, дізналися про найпоширеніші отруйні гриби та рослини, навчилися розпізнавати їх за зовнішнім виглядом.
Під час обговорення розглянули ознаки отруєння та алгоритм надання першої допомоги у таких випадках. Учні взяли участь у вікторині «Що безпечно — а що ні?» та переглянули навчальні матеріали про профілактику харчових отруєнь.
Під час обговорення розглянули ознаки отруєння та алгоритм надання першої допомоги у таких випадках. Учні взяли участь у вікторині «Що безпечно — а що ні?» та переглянули навчальні матеріали про профілактику харчових отруєнь.
-fotor-202511131264.png)
-fotor-2025111312659.png)
-fotor-2025111312750.png)
-fotor-2025111312846.png)
Немає коментарів:
Дописати коментар