Вітаємо Вас на нашому блозі! 24 лютого 2022 р. Верховна Рада ввела в Україні воєнний стан. Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомляє, що у зв’язку з цим всі заклади освіти здійснюють навчання в дистанційній формі.

четвер, 25 квітня 2024 р.

День Землі 1 клас

 

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським святом любові та турботи за наш спільний дім. У День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому.

 

Учні 1 класу на ранковій зустрічі обговорили для чого оберігати планету Земля і вирішили створити міні-книжечку «Бережи планету Земля!»

Діти отримали різні завдання: одні розфарбовували саме ті картинки, де зображено людей, що дбають про планету; інші розгадували слова на філворді, що вказують на все те, що страждає від діяльності людей на Землі та  малювали знак «Бережи планету!» Пам’ятаймо, що Земля - це неоціненний дар, подарований нам природою, це - наш спільний дім, тож берегти її – наш  обов'язок.

                                                        






Немає коментарів:

Дописати коментар