Вітаємо Вас на нашому блозі! 24 лютого 2022 р. Верховна Рада ввела в Україні воєнний стан. Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомляє, що у зв’язку з цим всі заклади освіти здійснюють навчання в дистанційній формі.

понеділок, 19 квітня 2021 р.

Тиждень початкових класів!

 

        12 по 16 квітня в закладі проходив тиждень початкових класів під девізом: "Кожен день у нас цікавий, і веселий, і яскравий"! Тиждень був насичений багатьма різноманітними подіями. Кожен день мав свою тематику. 
      Понеділок. День космосу.💫🚀🌠
        Учні мали змогу віртуально побувати в космосі за допомогою перегляду цікавих фільмів, мультфільмів. Власноруч виготовили тематичну настільну гру, лепбук, із паперу майстрували ракети, малювали малюнки фантазуючи про космос.








Вівторок. День дружби!😉😁😎🙂✌️😄😘
        Цей день розпочався для учнів 1-4 класів дистанційно. Діти взяли участь в акції "Подаруй смайлик другу". Протягом всього дня вони обмінювалися смайликами один з одним. Також був проведений онлайн квест "Дружити треба вміти".

Середа. День казки.✨📖🧚
        В цей день учні мандрували дивовижною країною казки. Діти із задоволенням виготовляли власні книжки. Вони мали змогу побувати у ролі автора, ілюстратора. Також  читали казки в голос, ліпили з пластиліну та малювали улюблених героїв казок.





















Четвер. День улюбленої іграшки.❤️🚙⚽🐻🦸
        Зворушливо пройшов онлайн парад іграшок, кожна дитина показувала іграшку і розказувала чому саме вона улюблена. Розповіді були щирі та теплі. Було дуже весело!

























П'ятниця. Ми діти твої, Україно!❤️🇺🇦❤️
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.

В цей день запущено флешмоб "Одягни вишиванку".












Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини!


Немає коментарів:

Дописати коментар